Blog Archive

Bu Blogda Ara

BU SİTENİN ARŞİVİ

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Katkıda bulunanlar

İsrail diye Bir devlet mi varki başkenti kudüs olsun

Advertisemen


İSRAİL DİYE BİR DEVLET Mİ VARKİ BAŞKENTİ KUDÜS OLSUN Kuzey Kore de Kudüs tartışmasına katıldı. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına karşı çıkarken, "İsrail diye Bir devlet mi varki başkenti kudüs olsun" ifadesinde bulundu.

AFP'nin haberine göre; Kuzey Kore Dışişleri Bakanı da Siyonist bir devleti tanımayacaklarını açıklarken, Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak tanıdıklarını söyledi. Kuzey Kore Dışişleri Bakanlığı’ndan bir yetkili yapılan açıklamada, ABD Başkanı Trump sert bir dille eleştirilirken, “Zihinsel engelli bunak, BM toplantısında tamamen özgür bir devleti (Kuzey Kore) yok etmekten bahsettiği için bu hareketine de şaşırmadık” denildi.

Açıklamada Trump’ın Kudüs kararı, “düşüncesiz ve şeytani” olarak nitelendirildi. Sözcü, “Bu hamle, tüm dünyaya kimin barışa karşı bir tehdit olduğunu açıkça gösteriyor” ifadelerini kullandı.
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments
© Copyright 2017 CNN ARDAHAN WORLD - All Rights Reserved - Distributed By Artworkdesign - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger